Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2021: Η Niantic του Pokémon Go ανακοίνωσε το AR game Transformers: Heavy Metal

*
Η Niantic ανακοίνωσε το AR game Transformers: Heavy Metal για φορητές συσκευές με κυκλοφορία εντός του 2021. Γνωστή για παιχνίδια όπως Pokémon Go, Ingress και Harry Potter: Wizards Unite, η Niantic εργάζεται και πάνω σε ένα AR game που θα βασίζεται στο franchise Pikmin της Nintendo, επίσης για λανσάρισμα πριν το τέλος της χρονιάς.

Στο Transformers: Heavy Metal οι παίκτες θα γίνουν μέλη μιας ομάδας που ονομάζεται Guardian Network και θα συνεργαστούν με τα Autobots για να προκαλέσουν τα Decepticons. Παράλληλα θα ανακαλύψουν κρυφές περιοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις οποίες θα βρουν πρώτες ύλες και θα παλέψουν με Decepticons σε turn-based μάχες. Δύο Transformers που θα εμφανίζονται στο παιχνίδι είναι τα Bumblebee και Skywarp.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*